Gastronadšenci sa stretnú aj túto jeseň v Piešťanoch na originálnom evente z produkcie portálu Kávičkári.sk. 27.9. sa v priestoroch Elektrárne Piešťany uskutoční už jej 5. ročník a program je opäť nabitý.
Ak pracujete alebo študujete v oblasti gastronómie a cestovného ruchu, nenechajte si ujsť pozvanie na najoriginálnejšiu gastronomickú akciu roka pod názvom (ne)konferencia Gastrolove, ktorej hlavným partnerom je Krajská organizácia cestovného ruchu Trnavský kraj.
Otvorený networking pre manažérov, šéfkuchárov, ale aj študentov má za cieľ dopomôcť k lepšej situácii v gastronómii na Slovensku. Účastníci sa môžu tešiť na silné témy, skvelých spíkrov, know-how od tých najlepších odborníkov v HoReCa biznise, ale aj na skvelý catering.
Ako aj po iné roky, aj teraz má podujatie charitatívny rozmer, zisk zo vstupného venuje na Adamka Mončeka, ktorý trpí achondroplaziou a podstupuje ročnú liečbu, ktorá stojí do 200 000 eur.
„Minulé ročníky nám ukázali, ako je veľmi dôležité priniesť v špičkovej kvalite podujatie, ktoré je cenovo prístupné každému a zároveň nikoho o nič neukracuje – ba naopak. Dokáže spájať manažérov, šéfkuchárov, podnikateľov, študentov i milovníkov gastronómie na jednom mieste. V otvorenej a úprimnej debate na i mimo pódia,” poukazuje na unikátnosť (ne)konferencie Gastrolove Simona Budinská, organizátorka podujatia a zakladateľka gastronomického portálu Kávičkári.sk a projektov Gastrolove.
Unikátne eventové priestory Elektrárne Piešťany sú domovskou scénou podujatia a počas jedného dňa sa premenia na svet plný pôžitkov a radostí cestovného ruchu so silným zameraním na gastronómiu.
Na aké témy sa môžete v roku 2024 tešiť?
Ako motivovať personál vo svojom podniku, aby stále miloval to, čo robí?
Ako na sociálne siete, aby sme začali byť viditeľní a zarábať?
Od šúpania zemiakov ku šéfkuchárskym hviezdam. Najoceňovanejší slovenskí šéfkuchári a ich cesta.
Keď počasie bojuje proti nám, je dôležité hľadať cesty. Jednou z nich môže byť aj gastroturistika. Ako ju vytvoriť?
Dôležitosť surovín, práca s nimi a lokálne farmy. Na čo všetko si treba dať pozor, kým príde jedlo na tanier?
Zlatý bod programu bude škola etikety od certifikovanej školiteľky na etiketu z Paríža, Lucie Sandrin Breznayovej, ktorá sa pozrie aj na najväčšie faux pas na Slovensku z pohľadu zahraničných turistov.
Motivujeme a inšpirujeme
Na zero waste vlne sa vezieme aj tento rok. Udržateľnosť je blízka nielen nám, ale rovnako k nej vzhliada aj Elektrárňa Piešťany. Organizátori preto pripravujú všetko tak, aby bola čo najviac vyzdvihnutá myšlienka bezodpadovosti.
„Po úspechoch predchádzajúcich ročníkov (ne)konferencie Gastrolove je pre nás prirodzené pokračovať v spolupráci s organizátormi, ktorých cieľom prostredníctvom dobrých príkladov z praxe inšpirovať k zlepšovaniu gastronomických služieb. Tie sú neoddeliteľnou súčasťou budovania atraktívnej destinácie. Aj preto sa Gastrolove koná 27. septembra, ktorý je Svetovým dňom cestovného ruchu a práve časť programu bude venovaná aj rozvoju turizmu,“ hovorí Agáta Mikulová, riaditeľka KOCR Trnavský kraj zážitkov.
Pokiaľ si chcete chytiť svoju vstupenku na toto podujatie, neváhajte. Vstupenka na toto podujatie je vďaka Hlavnému partnerovi TTSK a ďalším partnerom a sponzorom len za 35 eur.
Kúpte si svoj lístok na (ne)konferenciu Gastrolove za výhodných 35 eur ešte dnes!