Úvod Drinking Podpor kaviarne so Standartom

Podpor kaviarne so Standartom

Najbližšie dva týždne dávame zisk z nových predplatných na podporu tvojej obľúbenej kaviarne. Predplať si Standart, použi partnerský kód kaviarne a my jej zaplatíme polovicu z ceny predplatného. Rýchlo, jednoducho a bez otázok.

Ako to funguje:

  • Spýtaj sa v kaviarni, ktorú chceš podporiť, na jej partnerský Standart kód. Ak ešte žiaden nemajú, odporúč im zaregistrovať sa.
  • Príď na našu webstránku cez ich partnerský odkaz alebo zadaj partnerský kód kaviarne v košíku.
  • Po zaplatení pošleme každej registrovanej kaviarni 50 percent z celkovej sumy (jej) predplatných.

Projekt nie je charita. Je to naša investícia naspať do komunity, ktorá Standart vytvorila a ktorá v týchto náročných týždňoch musí stáť pri sebe. Úprimne veríme, že to je investícia lepšia ako platenie Googlu alebo Facebooku za reklamy.

Napokon, nejde iba o kaviarne, pomôže to nám všetkým.

Po prvé, je to super pre teba, čitateľa. Nákupom získaš ročné predplatné Standartu, teda štyri čísla medzinárodného magazínu o káve a štyri balíčky výberovej kávy od najlepších pražiarní v Čechách a na Slovensku.

Po druhé, pomôžeš tvojej obľúbenej kaviarni. Jedno ročné predplatné Standartu znamená pre kaviareň €18. Jediné, čo musí urobiť, je zaregistrovať sa a povedať o tom ľuďom, okolo seba.

No a po tretie, podporíš Standart. Síce z predaja nebudeme mať zisk, no pokryjeme si aspoň časť nákladov na tlač, produkciu a chod tímu.

Pomôžte nám šíriť myšlienku

  1. Oslov kaviareň, ktorú chceš podporiť o požiadaj ich o registráciu.
  2. Odporúč im zdieľať partnerský odkaz a partnerský kód so svojimi zákazníkmi a kamarátmi, prípadne si kúp si predplatné aj ty sám.
  3. Sprav si dobrú kávu kávu a oddýchnite pri čítaní Standartu.

Pevne veríme, že vzájomnou podporou dotiahneme projekt do úspešného konca. Kampaň „Podpor kaviarne so Standartom“, ako sme ju nazvali, je znakom dobrej viery. Ako vydavateľ dúfame, že pomáhame baristom a kaviarňam, ktoré milujeme rovnako my ako naši čitatelia. Veľmi radi by sme ich videli opäť na druhej strane – ďaleko od aktuálnych problémov.