Claus Meyer, gastronomický vizionár, ktorý stál za svetoznámou kodanskou reštauráciou Noma, aktuálne kúzli v kuchyni o 10-tisíc kilometrov južnejšie. So svojím novým projektom Gustu v bolívijskom La Paze spustil haute cuisine projekt v rezorte Kachi Lodge. Ten sa nachádza uprostred unikátnej prírodnej scenérie – v nadmorskej výške viac ako 3000 metrov je niekoľko famózne navrhnutých chatiek napojených na centrálnu budovu – celá sústava stojí priamo na bielom povrchu najväčšej soľnej púšte na svete Salar de Uyuni. Kuchyňa kombinuje skúsenosti a štýl Meyera s filozofiou Gustu – fine dining z čisto bolívijských ingrediencií pripravovaných podľa starodávnych lokálnych receptov. Jedlá sú navyše servírované na jedinečnom keramickom servise. V pokrmoch spoznáte pestrú biodiverzitu Bolívie, zá itok skvele dopĺňajú miestne vína a čaje, Meyer dokonca pripravuje spustenie kulinárskych workshopov. Napokon, mottom reštaurácie Gustu je „meniť svet prostredníctvom jedla“. V rezorte Kachi Lodge sa to navyše deje v prostredí, ktoré vyráža dych. Unikátny zážitok po všetkých stránkach.